Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Radiere voluntara cu salariata in CCC

Buna ziua! La sfarsitul anului as vrea sa-mi inchid firma prin radiere voluntara, numai ca am o salariata care este in concediu de crestere copil pana in 2016. In acest caz as mai putea sa-mi inchid societatea? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: SILVIA HORVATH , Contabil 11:53, 8 Decembrie 2014
Radirea voluntară nu are nici o legătură cu statutul salariatei aflate în îndemnizație crestere copil până în anul 2016. Plata ICC se realizează prin AJPIS, independent de existența sau inexistența firmei dumneavoastră;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimb firma? Amem Amem Buna ziua am o intreprindere individuala de circa doi ani dar am ramas insarcinata si as vrea sa iau si indemnizatia de crestere a copilului daca e posibil si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil kimonloghi kimonloghi Buna ziua, daca am plecat de la vechiul loc de munca pe 4 ianuarie 2016, adica am incheiat contractul de munca) si am inceput la noul loc de munca cu 29 ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere de copil r4dukan_18 r4dukan_18 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu o informatie in legatura cu concediu de crestere de copil? Detin o interprindere individuala activa din anul 2016,pe care o ... (vezi toată discuția)