avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie pentru proba ADN
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie pentru proba ADN

Un amic asta vara a fost chemat la politie pt a da o proba adn. A fost si a dat-o. Zilele trecute a fost citat din nou pentru a da o noua proba adn, este corect? ce se intampla?
Cel mai recent răspuns: av_silvia_margineanu , utilizator 10:21, 11 Decembrie 2014
Depinde pentru ce a fost chemat sa dea aceasta proba. Poate nu ati inteles dvs ptr ce a fost chemat. Este posibil sa ii fie aduse la cunostiinta rezultatul acestor probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutati-ma va rog cu niste raspunsuri ContSters230889 ContSters230889 In urma cu aproape 3 ani de zile mai exact in februarie 2009 am lovit o fata in varsta de 19 ani (o palma), in urma loviyuri a cazut si s-a lovit la cap. ... (vezi toată discuția)
Posibila acuzatie de viol uty987 uty987 Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in ... (vezi toată discuția)
Cat poate sta un dosar la politie? cristina bibi cristina bibi Am un dosar la politie din 2007 in care sunt invinuita conf art 215 cp. Am fost chemata la politie ptr declaratii, am facut expertiza care a fost depusa de ... (vezi toată discuția)