avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adunare generala ordinara sau extraordinara ?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adunare generala ordinara sau extraordinara ?

in luna mai a fost convocata o adunare generala ordinara a actionarilor în cadrul unei SA, iar mai apoi in luna noiembrie a fost convocata din nou o alta adunare generala ordinara a actionarilor... in aceste conditii un partener de afaceri catre care vrem sa instrainam niste actiuni detinute la alta societate spune ca nu e legal... ce ma sfatuiti sa fac ?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 21:13, 12 Decembrie 2014
puteti sa va intruniti in adunare generala ordinara de cate ori doriti in decursul unui an, legea nu prevede vreo interdictie in acest sens, dimpotriva, zice ca cel putin o data pe an adunarea generala ordinara trebuie sa se intruneasca (pentru aprobarea bilantului)...n-am prea inteles care este problema partenerului dvs. de afaceri, dati-ne mai multe amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agoa sa AnnaM AnnaM Pentru adoptarea legala a hotararii generale a actionariulor a unei societati pe actiuni ce procent trebuie sa fie prezent din totalul de 100 % din actiuni? (vezi toată discuția)
Administartorii pot fi revocati numai de adunarea generala ordinara ? arlandh arlandh Sunt actionar la un SA si am solicitat CA convocarea adunarii generale extraordinare avand ca ordine de zi revocare administratori, revocare cenzori, alegere ... (vezi toată discuția)
Recuperare indemnizatie consiliu de administratie fany62 fany62 Sunt membru consiliu de administratie la un SA din 2007 (luna mai) si nu am primit indemnizatia decit pentru 2 luni . In plus fata de acestea nu a fost ... (vezi toată discuția)