avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general TVA la imputatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

TVA la imputatie

Buna seara,
in cadrul societatii unde lucrez s-a dat o nota interna referitoare la folosirea masinilor de serviciu.Avand lucrari in toata tara suntem nevoiti sa ne deplasam cu masinile de servici pe care le avem in dotare si care au montate pe ele GPS.In nota interna se prevede ca pentru folosirea masinii in interes personal se imputa motorina consumata pentru kilometrii efectuati + 20% uzura.Sunt de acord cu aceasta decizie si am fost de acord cu tote retinerile de pana acum,dar luna aceasta a aparut un element nou care ma intriga.Pentru luna trecuta s-a emis o factura in care apare : consum/km x nr. kilometrii parcursi x pret motorina/l +20% +TVA 24%.Este normal sa se adauge si TVA-ul ?Ce servicii mi-au facturat ei sau ce mi-au vandut ca sa adauge si TVA. Este normal? Este legal? Pe factura la produse,servicii scrie Imputatie.:(
Cel mai recent răspuns: burdusel liviu , utilizator 13:55, 19 Decembrie 2014
Pretul motorinei l-au trecut ca la pompa sau au scazut din el TVA-ul?
motorina este calculata la pretul de pompa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contul 604 sheyda sheyda Buna ziua as dori sa ma lamuriti daca se poate ... in cazul in care exista si factura la bonul de benzina/motorina acesta este inregistrat tot la 604? (vezi toată discuția)
Factura combustibil: cu sau fara receptie? andrei44 andrei44 Am urmatoarea situatie: camioanele firmei se alimenteaza cu motorina de la statie de mai multe ori pe luna, dup caz. La sfarsitul lunii, firma respectiva emite ... (vezi toată discuția)
Onorariu avocat Veronica81 Veronica81 In contractul de asistenta juridica pe care l-am semnat cu dl avocat sunt mentionate 2 onorarii, astfel: onorariu fix 100 lei+TVA si un onorariu de succes ... (vezi toată discuția)