avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ordonanta de plata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ordonanta de plata

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o speta pe ordonanta de plata insa putin neobisnuita. societatea noastra a livrat diverse materiale de constructii unei societati pe parcursul a 2 ani, pe baza de comanda telefonica dar exista pentru fiecare livrare avize de insotire a marfii semnate de delegatul societatii c eare a luat materialele. Facturile au fost mereu trimise prin posta insa de fiecare da plata conform art. 1014 NCPC s-a intors deta s-au intors cu mentiunea "refuza primirea". Somatia de asemenea cu mentiunea refuza primirea. Ce sanse am daca il dau in judecata ? daca refuza primirea poate fi considerat ca le-a primit pentru a fi scadente facturile? Multumesc
Cel mai recent răspuns: ancabanciu , utilizator 12:09, 21 Decembrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert - facturi neplatite avatar1979 avatar1979 Subiect: comert buna dimineata. acum ceva timp in urma (cam 1,5 ani) am inceput o colaborare cu o firma care are parc de autocamioane, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Factura neconforma cu intelegerea dintre parti valexandra valexandra Buna ziua, Am urmatoarea situatie: am cumparat de la un client lemne de foc, ne-am intele la pret 110 ron cu TVA inclusiv. Ne-am dus am cantarit marfa, am ... (vezi toată discuția)
Marfa fara factura fara aviz...cum pot recupera banii? Raluca Trenca Raluca Trenca Buna ziua, Sunt noua utilizatoare pe aici. am citit multe din discutiile voastre de pe forum si m-au ajutat destul de mult pentru a intelege mai ... (vezi toată discuția)