avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Obtinere informatii judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Obtinere informatii judecatorie

Buna Ziua

As avea o intrebare, am avut un proces finalizat in noiembrie la care nu am putut sa ma prezint. Cunosc rezultatul pe scurt de pe portalul instantelor, dar deoarece nu ma aflu in tara pot sa solicit judecatoriei o copie dupa hatarare prin email?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: stef99x , utilizator 19:10, 28 Decembrie 2014
Sentintele nu se comunica prin email,daca sentinta nu a fost inca redactata va fi comunicata la domiciliul declarat de dvs pe durata procesului,domiciliul ales la avocat sau domiciliul dvs din acte.
Ok, sa inteleg ca nu pot solicita sentinta si in format electronic, corect?
Cred ca am fost destul de clar in exprimare,sentinta nu se comunica electronic.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aflare sentinta ADRIANAX ADRIANAX Va rog sa-mi ma ajutati in a-mi furniza detalii despre cum pot afla despre sentinta civila a unui proces care s-a finalizat acum 7 zile si despre care cunosc ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească pronunțată: cum aflu care este situația dosarului meu? amalia79 amalia79 Buna ziua!Am fost intrun proces de succesiune,ca si parat,din anul 2015.Pe scurt,suntem trei frati care nu ne am pus deacord cu impartirea mostenirii ... (vezi toată discuția)
Vizualizare hotarare tribunal romanul11 romanul11 Cine poate sa vada o hotarare a unui tribunal. Pe portal apare solutia pe scurt si nr hotararii. Instanta are la dispozitie circa 30 zile sa trimite ... (vezi toată discuția)