avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inchiriere cu probleme
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inchiriere cu probleme

Buna dimineata,

In luna septembrie am inchiriat o camera dintr-un apartament de 2 camere la doi tineri.in luna octombrie m-au rugat sa o primesc si pe prietena lor pt ca vrea sa faca niste cursuri.vor sta impreuna un timp si apoi vor vedea ce fac.ok,am acceptat lucrul acestaintelegand sa fie chiria de la 450 ron la 550 ron.le-am explicat de la inceput conditiile de stat,adica de a face curatenie dupa activitatile casnice,de a avea grija de lucruri ,de a nu fuma in casa si sa nu deranjeze vecinii in orele de odihna.nu au facut lucrurile acestea si datorita faptului acestuia,mai putin cu galagia care uneori era mai ok,si pt aceasta,la inceputul lunii decembrie le-am spus ca le voi face chiria 800 de lei pt ca menajul se plateste,nu e gratis nicaieri sau daca nu le convine pot pleca.deasemenea le-am acceptat sa-mi dea banii aproape de sf lunii dec in loc de 10dec,iar ei au inteles ca pot sta asa pana la sf lunii,lucru spus abia la final.in final,dupa discutii ,certuri si tipete ale lor care erau 3 au plecat in ziua de Craciun fara a da niciun ban,nici pt chirie nici pt utilitati,si cu un rand de chei de la ap.in ce conditii pot face o reclamatie la politie?multumesc,o zi buna!
Cel mai recent răspuns: iliada , utilizator 07:50, 12 Ianuarie 2015
Au fost trecuti in cartea imobilului, ati avut vreun contract, ceva?
Aveti un contact?
nu i-am trecut in cartea de imobil si nici nu am facut un contract pt ca intai am vrut sa vad in ce masura ii pot tine,sa vad daca sunt ordonati,daca isi respecta obligatiile.in prima luna am zis hai ca pana cunosc,pana se acomodeaza,a doua luna hai ca a fost agitatie ca a venit si prietena si oricum nu vroiam sa ramana toti pt ca era prea multa agitatie.iar din a treia luna deja am rabufnit pt ca nu se mai putea!in schimb au fost trecuti la intretinere.multumesc.La multi ani,un AN NOU fericit,cu bucurii si multa sanatate!
Buna ziua.Da,am adresa uneia dintre persoane si numarul de telefon al parintilor al aceleeasi persoane.Multumesc!
Incercati sa negociati. In plus, data viitoare, faceti contract inainte sa-i cunoasteti.
Datoriile la intretinere le puteti cere. Cam atat.
multumesc,o zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt fata, am 17 ani, locuiesc cu mama si bunica. de tatal meu ... asamixyz asamixyz sunt fata, am 17 ani, locuiesc cu mama si bunica. de tatal meu nu stiu nimic. merg la liceu, lucrez.. si pur si simplu nu mai vreau sa stau cu mama. intre ea ... (vezi toată discuția)
Incalcarea drepturilor Mihaela98 Mihaela98 Buna seara.Acum 3 saptamani am inchiriat o camera intr-un apartament cu cinci camere.Spre surprinderea mea am aflat ca plateam o chirie de 95 de euro avand in ... (vezi toată discuția)
Chiriasi dati afara si cu lucrurile retinute arysiso arysiso Buna ziua, Problema mea este urmatoarea .. Am inchiriat anul trecut in iulie printr-o agentie un apartament cu contract facut de ei si semnat de catre noi si ... (vezi toată discuția)