avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Parcarea din fata magazinului!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Parcarea din fata magazinului!

Buna ziua,
detin un magazin apicol si in fata magazinului am spatiu de parcare (intre carosabil si trotuar), care nu pot sa-l folosesc din cauza masinilor care parcheaza (clientii altor unitati) sub pretextul ca este spatiu public. In acest caz masinile care imi fac aprovizionarea si masinile personale nu au acces la intrarea in magazin si de multe ori trebuie sa cautam spatiu de parcare mai departe. Este greu sa cari stupii in brate pe o distanta mare, ”pentru ca spatiul este public”. Insa cu toate acestea suntem obligati sa-l intretinem- curatata zapada, maturat, adunat gunoaiele si cel mai deranjant mucurile de tigara (pentru ca asa este romanul, nu stie sa fie civilizat la el in tara).
Am gasit ”Art.143 Regulament aplicare OUG 195/2002, d) în dreptul căilor de acces care deservesc proprietăţile alăturate drumurilor publice” dar din pacate nu-l pot interpreta/intelege. Am rugamintea daca se poate sa-mi explicati ce inseamna aceasta lege sau daca exista o lege care imi este de folos.
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:24, 3 Ianuarie 2015
Daca detineti contract concesiune spatiu de parcare,fie il semnalizati corespunzator,fie il imprejmuiti/asigurati
Sesizati serviciul specializat din primarie ca spatiul este ocupat abuziv de catre terti,astfel incat reprezentantii primariei sa verifice,eventual sa constate si sa incheie PV contraventie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul din fata casei serban008 serban008 Buna ziua, Pe strada pe care locuies daca ajung acasa dupa ora 18:30 nu prea mai gasesc locuri de parcare. In fata blocului meu este o casa si cand se ... (vezi toată discuția)
Parcheaza in fata portii mele shankarlove shankarlove Buna ziua, Sper ca ma puteti ajuta intr o problema: Locuiesc la curte, am 2 masini, spatiul din fata curtii masoara cam 12 m incap perfect cele 2 ... (vezi toată discuția)
Parcare in fata magazinelor ! PaulBogdan PaulBogdan Am un magazin situat pe o cale de acces de cca 4m si, am mereu discutii cu anumite persoane care parcheaza in fata magazinului desi, exista parcare in ... (vezi toată discuția)