avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cabinet psihologie -PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cabinet psihologie -PFA

Ma poate ajuta cineva cu o monografie contabila pt.un cabinet de psihologie-PFA?Neplatitor de TVA.
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: silvia968 , utilizator 21:43, 6 Ianuarie 2015
Pai trebuie sa completati registrul jurnal de incasari si plati, sa aveti completate fisele pentru operaţiuni diverse şi jurnalul privind operaţiuni diverse si sa le faceti totalul anual. Aveti in vedere tipul de cheltuieli care sunt deductibile limitat, asa cum sunt ele trecute in art. 48 cod fuscal.
Buna seara. Va multumesc pentru raspuns.Mai am o intrebare si anume: in registrul de incasari si plati,se inregistreaza factura emisa,respectiv de achizitie,ori numai chitantele de incasare,respectiv plata/,incasarile si platile prin banca? Va multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Completare in registrul inventar si in fisa mijlocului fix LuceNera LuceNera Buna ziua. Mi-am infiintat de curand o PFA platitoare de TVA cu codul CAEN 4791 pentru un magazin online cu produse pentru animale (petshop). Pe scurt ... (vezi toată discuția)
Calcul impozit venit pfa georgetacrisu georgetacrisu buna! nu inteleg urmatorul aspect asupra deducerii si inregistrarii corecte a cheltuielilor deductibile pentru PFA, adica: -se achizitioneaza materiale ... (vezi toată discuția)