Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Facturare retroactiva

Buna ziua,
As dori sa stiu daca se poate factura retroactiv.Ma intereseaza deoarece o firma din Bulgaria ne-a facturat chiria pe o perioada de 8 luni retroactiv.Este vreo Directiva europeana care permite asa ceva?Daca se factura lunar acea factura era acum prescrisa fiind vorba de o factura ce trebuia emisa in 2010.
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 19:52, 8 Ianuarie 2015
Facturile se intocmesc in baza unui contract,semnat de catre parti,care ar trebui sa specifice si modul de facturare, daca nu s-a facturat conform contractului puteti sa nu acceptati factura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare creanta fara factura azteka azteka Buna ziua, am o firma de constructii si as dori sa-mi spuneti daca am vreo sansa de a recupera un debit de la alta firma de constructii cu care am lucrat ca ... (vezi toată discuția)
Nelamurire micro intr. in 2010 utilizator nou utilizator nou Am considerat ca e mai usor daca o iau de la inceput . Dupa cateva ore petrecute pe legislatie si forumuri , concluzia este : nu se stie daca va mai fi ... (vezi toată discuția)
Executare prin titlu executoriu contract de inchiriere valix22 valix22 Situatia noastra este urmatoarea: Am inchiriat un utilaj catre o firma in ianuarie 2018. Contractul prevede plata lunara a chiriei pentru care am emis facturi ... (vezi toată discuția)