avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot delega depunerea de acte pentru PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot delega depunerea de acte pentru PFA?

Salut,

Eu locuiesc in Cluj acum si domiciliul meu stabil (din buletin) e in Iasi, acolo unde imi si doresc sa ramana. Acum, vreau sa-mi infiintez un PFA si, pentru ca pitong, trebuie sa depun actele la Registrul Comertului din Iasi. Intrebarea mea este daca pot cumva sa deleg chestia asta catre altcineva (un parinte)? Sau pot sa o fac prin corespondenta?

Cel mai recent răspuns: mateys , utilizator 15:36, 8 Ianuarie 2015
Puteti sa le depuneti si prin corespondenta si parintii pot sa va depuna declaratiile sau alte documente. Doar in cazul in care se solicita un act sau sa se ridice ceva de la Registru Comertului este nevoie de o delegatie stampilata sau o procura.
sunt posibile ambele variante. verificati pe site: onrc.ro
Am citit site-ul in lung si-n lat dar nu prind daca pot sa fac tot procesul asta prin corespondenta sau ce fel de procura trebuie sa fac ca sa se poata ocupa un parinte de tot.
De principiu se poate asa cum vreti dar cel mai sigur ar fi prin avocat.
Si pot sa platesc un avocat (eu fiind in cluj si el in iasi) sa faca toate chestiile pentru mine: sa depuna acte, sa ridice acte, etc?

Cam cat ar costa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru comertului negrila negrila buna ziua, Am depus actele la registru comertului prin care solicit redeschiderea activitatii unei societati comerciale, si redeschiderea unui punct de ... (vezi toată discuția)
Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator 2011 MonicaForneo MonicaForneo Buna ziua, imi puteti spune, va rog, daca certificatul constatator pe anul 2011 prin care dovedesc ca sunt in continuare administratorul firmei mele poate ... (vezi toată discuția)