avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 151 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Imi trebuie licenta de transport?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Imi trebuie licenta de transport?

Buna seara! As dorii sa imi spuneti daca imi trebuie licenta de transport la un camion de 7,5 tone inmatriculat pe mine personal(fara firma) si cu care transport cerealele produse de mine pe suprafata de teren pe care o detin? mentionez ca nu efectuez alte transporturi decat in interes personal. va multumesca anticipat!
Cel mai recent răspuns: PaxinoNiculae , utilizator 21:22, 25 Ianuarie 2015
astept un raspuns pe aceasta tema daca se poate...
Da ,,Orice auto de 7.5 t pentru a putea cicula pe drumurile publice trebuie sa aveti licenta de transport ..in cazul d-voastra de licenta transport in cont propiu ..pe langa ceasta va trebui si atestat de transport mrfa ..Pentru mai multe detalii va rugam sa luati legatura cu unitatea ARR teritoriala de care judet apartineti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transport auto, documente necesare hortensiabarbu hortensiabarbu Sunt apicultor, 1-posed permis de conducere gradul C+E 2-am cumparat un camion cu sarcina max. autorizata de 7,5 tone 3- vreau sa transport, stupii mei, cu ... (vezi toată discuția)
Licență de transport pe cont propriu Costacostructor Costacostructor Bună ziua, am un camion de 7,5 t înmatriculat pe soc. comerciala unde sunt administrator, ma ocup de construcții, am permis cat C, ptr obtinerea licenței ... (vezi toată discuția)
Licenta de transport marfuri cu camion peste 7.5 t SAVUCA SAVUCA Buna ziua, mi-ati putea spune care este procedura obtinerii licentei de transport marfuri pt camion peste 7.5 t? Citisem undeva ca trebuie sa ai in cont, un ... (vezi toată discuția)