avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Card national de sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Card national de sanatate

Am un PFA si imi platesc corect contributiile la sanatate ; apar ca asigurat in sistemul de sanatate dar nu mi s-a emis card national de sanatate! Oricum e o mare porcarie felul in care suntem tratati : platesc contributiile la ANAF si apoi fac coada la Casa de sanatate BV sa dovedesc ca am platit si sa fiu asigurat ; si cu toate astea nu am card de sanatate. Ce pot face? Acum a inceput distributia cardurilor de catre Casa de sanatate si nu te mai poti apropia de ghiseele respective ca sa pui o intrebare : ca fac sa obtin si eu card national de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:56, 15 Ianuarie 2015
Trebuie sa va adresati Casei de Asigurari de Sanatate , alta solutie nu aveti.
Intr-un interviu Presedintete CNAS spunea ca va puteti adresa si medicului de familie.
Medicii de familie au refuzat distribuirea cardurilor de sanatate .

Chiar daca Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a precizat ca acestea vor fi trimise medicilor de familie care ar urma sa le inmaneze pacientilor, reprezentantii medicilor de familie au anuntat ca “resping ferm activitatea de distribuire a cardurilor”.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Card de sanatate persi persi Eu si sotul meu nu am primit inca cardul de sanatate. Am verificat si in sistemul siui daca suntem asigurati si apare ca suntem , ma gandeam ca poate fi o ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate Kalaf Kalaf Sunt un cetatean strain cu sedere permanenta in Romania, platesc asigurarile de sanatate de 15 ani, apar la CAS ca asigurat si nu am un card de sanatate ... (vezi toată discuția)
Card de sanatate pentru un cetatean strain rezident in romania luizaioana_luizaioana luizaioana_luizaioana Buna ziua, Sotul meu este cetatean italian cu rezidenta deocamdata temporara-abia anul acesta in toamna poate aplica pentru cea permanenta-dar cu contract ... (vezi toată discuția)