Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

brandon99 
	    	Utilizator

brandon99 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 adrian288	                   

va rog sa ma ajutati cu o informatie. am gasit in codul mincii la art. 283 lit. c urmatoarea: Cererile in vederea solutionarii unui conflict de munca pot fi ... (vezi toată discuția)
	                    adrian288	                   

va rog sa ma ajutati cu o informatie. am gasit in codul mincii la art. 283 lit. c urmatoarea: Cererile in vederea solutionarii unui conflict de munca pot fi ... (vezi toată discuția)

ContSters121815	                   

Buna seara!
Se poate solicita in instanta raspunderea patrimoniala a unui fost salariat, caruia nu i s-a efectuat cercetarea disciplinara in momentul ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters121815	                   

Buna seara!
Se poate solicita in instanta raspunderea patrimoniala a unui fost salariat, caruia nu i s-a efectuat cercetarea disciplinara in momentul ... (vezi toată discuția)

wernerr	                   

acum sunt pensionar.societatea la care am lucrat poate sa ma actioneze in instanta pentr o greseala din 2001 (vezi toată discuția)
	                    wernerr	                   

acum sunt pensionar.societatea la care am lucrat poate sa ma actioneze in instanta pentr o greseala din 2001 (vezi toată discuția)