avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Salariu consilier juridic debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Salariu consilier juridic debutant

Buna ziua! As dori sa particip la un concurs pentru un post de consilier juridic debutant la Directia de asistenta sociala si protectia copilului. Intrebarea ar fi, care este salariul pe care l-as primi in cazul in care as reusi? Pun aceasta intrebarea deoarece mi s-a spus ca, salariile in administratia publica sunt foarte mici chiar minimul pe economie. As dori sa stiu daca merita efortul sau ar trebui sa ma orientez catre mediul privat? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:45, 19 Ianuarie 2015
975 -salariul minim brut pe economie
975 brut? Deci salariul net ar fi de 700 si ceva de lei?
Intr-adevar, 975 lei este salariul brut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare functionar public rozaliatudoreanu rozaliatudoreanu Buna ziua. Sunt functionar public intr-o primarie . Pana in data de 5.05.2014 am fost in functia de referent superior clasa a III,cu salariu de baza de 958 ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Salariul unui consilier debutant florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Pentru un post de consilier clasa I, grad profesional debutant, cu studii superioare, in cadrul serviciului financiar contabilitate, care este ... (vezi toată discuția)