avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzat pe nedrept de fals si uz de fals!!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzat pe nedrept de fals si uz de fals!!

Buna seara,
Un bun prieten, agent la un IFN care duce banii acasa, este acuzat de un client ca a facut rost de copie buletin si copie cupon pensie si ca a facut un contract fictiv si suma respectiva a bagat-o in buzunar.
In fapt, agentul a mers acasa la client, clientul i-a dat copie dupa buletin, copie falsa dupa un cupon de pensie (aici a gresit agentul ca nu a luat originalele dar asta este alta discutie), s-au completat actele respective, clientul a semnat si a luat banii!
Acum clientul a mers si a depus plangere la politie. Nu a fost nimeni de fata la semnarea actelor.
Inca un aspect zic eu care ne pune pe ganduri: clientul a facut prima data reclamatie la IFN, a declarat in scris ca nu luat banii, la 2 zile si-a retras declaratia si a dat alta din care reiese ca a luat banii si la alte 2 zile a mers la politie sa depuna plangerea! Si se pare ca sora clientului, tot clienta la acelasi IFN, s-a trezit si ea acum sa declare ca nu a luat banii! Persoane de etnie! Cusuta cu ata alba sau mi se pare?
Cum poate demonstra agentul ca nu este vinovat?? ca acel client a semnat si a luat banii si ca acea copie falsa a cuponului de pensie a fost facuta de client???
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:21, 21 Ianuarie 2015
Se pare ca nimeni nu ma poate ajute cu o informatie.
Multumesc oricum.
Se vor face cercetari si se va face o expertiza grafoscopica pentru a se afla adevarul in procesul penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tergiversare procuror yamada yamada Am descoperit ca un fost angajat, beneficiind de stampila firmei mele, a falsificat mai multe adeverinte de salariat pe numele unor persoane care nu figurau ... (vezi toată discuția)
Ancheta bancnota falsa eligeo66 eligeo66 Firul povestii: Intr-o zi(de curand) am incasat o bancnota falsa de 100 RON, cand m-am dus la banca sa depun incasarile, am suspectat bancnota ca fiind ... (vezi toată discuția)
Inselaciunea ric_85 ric_85 In decembrie numitul X, a depus un anunt in ziar prin care arata ca are de inchiriat o cabana. A fost sunat de y si a primit un avans in suma de 300 de euro. A ... (vezi toată discuția)