Buna ziua,
am un SRL prin care comercializez centrale termice cu o cifra de afaceri maricica dar profit putin(suntem la inceput pe piata si am folosit un adaos mic).Cum eu import aceste centrale iar cand le vand trebuie sa dau certificat de garantie nu pot sa fac nimic la negru(sau poate nu stiu eu :-/).
In concluzie, eu nu am bani pt. plata impozitului forfetar, ce se intampla daca nu-l platesc? - in speranta ca ceea ce spunea Dl. Boc intr-o conferinta de presa "nici o lege nu este eterna, mai ales in perioada de criza" + faptul ca am citit undeva ca Dl. Tariceanu va da in judecata Guvernul la CCE :((.
Va doresc o zi buna!
pana la momentul la care veti fi obligat sa platiti impozitul forfetar se pot schimba multe.Acesta poate sa si dispara...;)
In ceea ce spun acesti indivizi ai politichiei romanesti, sa ma mai scuteasca, ar merita...:training:
Intrebarea este: cand ati infiintat societatea?...anul acesta?...daca da, atunci nu intrati sub incidenta platii impozitului forfetar;
Daca societatea nu este infiintata anul acesta , chiar daca aveti profit mic sunteti obligat sa platiti impozit forfetar...
As dori sa reveniti cu mai multe informatii , pentru a va oferi un raspuns cat mai concret si corect.
Mult succes ,
Taxa forfetara
bandi2
nu stiu cat de legal este aceasta taxa, din moment ce vanzarile merg prost, practic nu fac dacat sa dau la stat, si eu raman cu nimic... se poate asa ceva? eu ... (vezi toată discuția)