avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Avizare plan parcelar pentru teren extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Avizare plan parcelar pentru teren extravilan

Buna seara, in urma cu un an si jumatate am cumparat un teren agricol extravilan intocmind la notar o promisiune de vanzare-cumparare ,obtinand si o procura de la proprietarul terenului respectiv astfel ca eu sa ma ocup in continuare de toate demersurile plus cadastru pentru incheierea definitiva a actului de vanzare -cumparare angajandu-ma ca intr-un an de zile sa fie finalizata.Acum un an de zile am contactat o firma sa-mi faca cadastru pentru acest teren dand si un avans de 50% ,au venit au facut masuratorile le-am dat o parte din acte urmand ca primaria ,primarul sa-mi dea aviz parcelar ceea ce nu sa concretizat nici pana in ziua de astazi .La masuratorile celor de la cadastru a reiesit pamant mai putin in parcela respectiva unde se afla si terenul meu. Pe mine nu ma intereseaza nu este domeniul meu ce se intampla dar eu doresc sa mi se dea aviz de plan parcelar sa pot face cadastru la terenul cumparat. De un an de zile nu mi se da, ce ar trebui sa fac si care ar fi posibilii pasi de urmat ?Care ar fi institutia unde ar trebui sa ma adresez nemultumit fiind de primarie?Are obligatie de termen primaria sa dea acest plan parcelar?
Cel mai recent răspuns: BEJENARU PETRU , Expert judiciar 19:14, 20 Ianuarie 2015
Primaria in termen de 30 de zile trebuie sa va dea un raspuns la cererea solicitata. Primarul este direct raspunzator de cele solicitate. In cazul acesta il puteti actiona in instanta si sa il obligati sa va dea raspunsul cuvenit.
Art. 55. din Legea functionarului public prevede: - Aleşii locali răspund, în condiţiile legii, administrativ, civil sau penal, după caz, pentru faptele săvârşite în exercitarea atribuţiilor ce le revin.
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
BEJENARU PETRU, Expert judiciar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uz de fals in intocmirea documentatiilor cauleam cauleam sunt PFA in cadastru si intocmesc documentatii topografice din 2004. in 2006 am intocmit o documentatie topografica pe extravilan conform unui plan parcelar ... (vezi toată discuția)
Pamant mutat de primarie IIvan IIvan Buna ziua, ma numesc Ionut. In 2005 am cumparat (cu contract de vanzare cumparare) un pamant extravilan de 2,5ha la marginea unui sat. De atunci a fost dat in ... (vezi toată discuția)
Declarații de la vecini pentru prima inscriere Andreeacb28 Andreeacb28 Bună ziua. Am ales sa fac o prima înscriere pe un teren pe care bunica mea are titlu de proprietar de la alte rude de-ale ei decedate... Topometristul ... (vezi toată discuția)