Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pensie alimentara

buna ziua.am divortat la notar in luna februarie 2014 (s-a stabilit o pensie alimentara fara sa se tina cont de adeverinta de salariat a mea)am facut recurs la aceasta decizie(precizez ca am locuit in aceeasi casa care are 2 camere eu sotia cei doi copii si fosta soacra)dua divort nu s-a schimbat nimic pana in luna iunie(vacanta copiilor)din aceasta luna ei s-au mutat in alta locuinta cu chirie.am depus cerere pentru stabilirea pensiei alimentare la judecatorie dar inca nu s-a solutionat cazul.in urma cu cateva zile am primit plangere penala pentru pensia alimentara.ce se poate face in acest caz?am toata intentia sa platesc pensie
Cel mai recent răspuns: vicente73 , utilizator 11:12, 20 Ianuarie 2015
Nu se întâmpla nimic daca exista pe rolul instantei o cerere in acest sens. Scoateți un certificat de grefa de la arhiva instantei si il depuneti la poliție.
Totuși, ptr a se vedea buna credința, ati putea achita ceva anticipat, ptr ca acei copii au si ei nevoile lor.
Ultima modificare: Marți, 20 Ianuarie 2015
av_silvia_margineanu, utilizator
mutumesc mult stimata doamna silvia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prime excluse de la calculul pensiei alimentare?de comun acord? Vio91 Vio91 Buna ziua, Zilele trecute am primit sentinta de divort,pentru casnicia cu fosta sotie,impreuna cu care am doi copii minori.In sentinta publicata momentan ... (vezi toată discuția)
Buna ziua.am o intrebare legata de pensie alimentara.ce se poate ... Adynadyn Adynadyn Buna ziua.Am o intrebare legata de pensie alimentara.Ce se poate face in cazul in care in urma divortului copiii raman la mama iar tatal urmand sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Sechestru vicente73 vicente73 Buna seara.am divortat de común acord in luna februarie la notar.acolo doamna notar mi-a spus sa semnez si pentru pensia alimentara netinand cont de ... (vezi toată discuția)