Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Abonamente telefonie mobila

anul trecut am vrut sa fac(de fapt am facut)o prelungire de contract la abonament de grup(la care m-a obligat sa platesc pt.10 SIM-uri,desi eu aveam nevoie de 3),ei de la sine putere mi-au facut prelungirea pe 2 ani,cu greu am obtinut revizuirea la 1 an cum doream insa cele 10 SIM-uri trebuie sa le platesc 2 ani,cum vine sta,acum am cerut 3 numere a cate 7 euro fiecare si net de 9 euro,si incetarea vechilor abonamente,concluzia nu se poate chiar daca mi-am exprimat dorinta de a platii diferenta pt.a inceta vechile abonamente.X-(

Alte discuții în legătură

Furnizor de telefonie a incalcat termenii contractuali cu pretentii sa platesc greselile lor. EduardPaul EduardPaul Buna ziua, Am o mare problema cu operatorul de telefonie mobila. In data de 1 aug 2012 am incheiat un nou abonament de telefonie si date cu [editat]. Atunci ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul orange piata nicolae ... Florin Donu Florin Donu Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am ... (vezi toată discuția)