avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae ...

Am primit un mesaj pe telefon de la magazinul Orange piata Nicolae Grigorescu precum mi-a expirat contractul de abonament Orange. în data de: 21.06.2023 m-am prezentat la magazinul Orange pentru prelungirea contractului și am prelungit contractul luând și un telefon spunându-mi ca voi plății 160 lei lunar. Ajuns acasă am zis să întru în legătură și cu un operator Orange așa că am sunat și mi sa spus că suma de plată va fi mult mai mare pentru că sau mai introdus încă 2 numere de telefon în abonament adică figurez cu 3 abonamente. A doua zi am revenit în magazin în termen de 24 ore și am cerut rezilierea contractului mi sa dat un număr de înregistrare de cerere și mi-a spus să aștept ca voi fi sunat de către un operator Orange în termen de 10 zile. Nu am fost sunat. În această perioadă a venit și factura de plată in valore de 346 lei pe noul abonament. În data de 26.07.2023 am revenit în magazin și mi sa dat un alt număr de înregistrare cerere să aștept că voi fi sunat. Nu ma sunat nimeni. Astăzi 05.08.2023 am fost în magazin și mi-au spus că ei nu mai pot face nimic. Ce mă învățați să fac? Cui să mă mai adresez?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:57, 7 August 2023
Sesizați OPC căutați și o adresa a companiei respective de telefonie unde sa trimiteți o cerere scrisa cu confirmare de primire etc..
cele doua numere nou introduse va apartin?
Mulțumesc! Dacă nu fac nimic cu OPC-ul mă puteți ajuta să merg în instanță?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sesizați OPC căutați și o adresa a companiei respective de telefonie unde sa trimiteți o cerere scrisa cu confirmare de primire etc..

Pe lângă factura propriu-zisă de 20 euro au fost introduse în abonament incă două numere de telefon pentru care nu am cartelă telefonică in schimb am primit factură separat pentru amândouă în valore de 6 euro fiecare.

adriandimitriu a scris:

cele doua numere nou introduse va apartin?

Intrebarea a fost daca va apartin/ le-ati comandat. Nu trebuie neaparat sa primiti cartela (fizica) daca telefoanele suporta e-sim. Florin Donu a scris:
Pe lângă factura propriu-zisă de 20 euro au fost introduse în abonament incă două numere de telefon pentru care nu am cartelă telefonică....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu orange pt ... iulian creanga iulian creanga Buna ziua!Pe data de 29.03.2021 am fost la un sediu Orange pt a plati o factura,am fost abordat de un agent vinzari care mi-a propus prelungirea abonamentului ... (vezi toată discuția)
Telefonia mobila Coman76 Coman76 In urma cu aproape 2 (doi ) am facut un abonament de Familie la Orange Romania eu aveam pe cartela atunci 346 de Euro din care mi s-au tras doar 55 de Euro si ... (vezi toată discuția)
Recuperatori creante Cristian Vaduva Cristian Vaduva Va salut,am o problema veche cu Orange,in Octombrie 2014 am semnat un contract de telefonie mobila cu Orange,respectiv internet mobile,am primit un dispozitiv ... (vezi toată discuția)