avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Registru evidenta fiscala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Registru evidenta fiscala

Pentru o Intrepr.Individuala imi trebuie registru evidenta fiscala ? si sa-mi spuneti ce se trece in acel registru? Multumesc!!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Eugenia Dana Funie , Consultant protectia mediului 15:48, 10 Februarie 2015
Da si in cazul I.I.va trebui sa procurati "Registru de evidenta fiscala".Forma si continutul lui vor trebui aprobate prin ordin MFP pana la data de 10.02.2015.
Azi e 10.02.2015. Se stie ceva de acest registru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registre noi pentru i.i. incepand de la 1 ianuarie 2015? uncalator uncalator am auzit astazi la doi colegi ca a fost o ordonanta undeva in decembrie iar registrele ce le-am cumparat in urma pentru a ne tine contabiliatea nu mai sun ... (vezi toată discuția)
Functionare pfa c_maria c_maria Buna ziua! Sunt medic si de la inceputul anului trecut lucrez ca PFA la o clinica din Bucuresti. Din ce am inteles anul acesta ar trebui sa depun ... (vezi toată discuția)
Registru de evidenta fiscala pfa Eugenia Dana Funie Eugenia Dana Funie De unde se poate achizitiona Registru de evidenta fiscala necesar pt. PFA incepand cu 2015? S-a publicat modelul sau inca mai trebuie sa asteptam. Acesta va ... (vezi toată discuția)