avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Masina avariata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Masina avariata

Buna seara,
Am avut un autovehicul marca opel astra.
Acesta nu este pe numele meu ci pe al bunicii (datorita RCA)
Am avut un accident din care masina s-a avariat destul de serios, in proportie de 80%. Am pus-o de vanzare pe internet si am un cumparator.
Intrebare: cum se procedeaza in acest caz? Cum pot sa vand aceasta masina? Sa fac contract de vanzare/cumparare? Dar in acest caz, nou proprietare cum va putea radia masina dupa ce isi ia toate piesele necesare de pe masina?
Sa radiez masina si sa o vand apoi? Dar cum pot sa radiez masina? Bunica are domiciliu in oras si nu poate sa faca dovada ca are un teren unde sa depoziteze masina.
Va rog sa ma ajutati cu catev raspunsuri in acest caz, deoarece chiar as vrea sa scap de masina si nu as vrea sa o dau la fier vechi... ca din ce am vazut cam asta ar fi o varianta...
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:27, 26 Ianuarie 2015
Exista mai multe variante pentru radiere bun mobil,inclusiv radierea la cererea proprietarului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut o masina, apoi am fost amenintat diegote diegote Am vandut recent o masina Opel Astra inmatriculata, cu 1600 de lei. Si a ramas tot pe numele meu,si noul proprietar urma sa isi depuna acel fiscal la primaria ... (vezi toată discuția)
Auto avariata grav - cum o pot vinde? mihneaandrei mihneaandrei Posed un autoturism fabricatie 2001, inmatriculat, care a suferit o avarie destul de insemnata, iar costul reparatiei ar depasi costul masinii puse la vanzare ... (vezi toată discuția)
Radiere autovehicul avita123 avita123 Exista vreo posibilitatea sa radiezi un autovehicul si mult mai apoi sa-l vinzi, pentru a nu mai plati impozit? Intreb deoarece masina are motorul mare si ... (vezi toată discuția)