avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... custodie unica
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

custodie unica

Sunt in proces de divort. am doi copii cu el, fata are 5ani si 5luni si baiatul 6 luni. vreau sa stiu cum pot obti ne custodie unica . el a plecat de 10 luni de unde locuiam, in acest timp el mi-a dat suma de 1000 de lei. si ia adus la fata de mos nicolae un cadou. A plecat ca a facut scandal in casa la care a asistat fata lui si parinti mei. Daca am avut nevoie sa-mi faca niste acte ptr. crestere copil nu mi-a facut. Pe fata nu a sunat-o de ziua ei sa-i spuna la multi ani. La baiat cand a venit sa-l vada nu i-a adus nimic si are si dosare penale pe rol. Ce trebuie sa fac sa obtin custodie unica?
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:16, 31 Ianuarie 2015
Despre ce dosare penale e vorba?
scandal si altul conducere fara permis.
Regula este exercitarea autoritatii parintesti in comun,contactati un av ,depuneti toate probele pe care le considerati relevante si care in opinia dvs ar convinge instanta sa dispuna autoritate parinteasca exclusiva .
Aceste dosare penale nu pot fi luate in considerare ca un motiv intemeiat pentru exercitarea autoritatii parintesti doar de catre dvs. Nu prea inteleg ce e cu dosarul de "scandal", despre ce infractiune e vorba? Ideea e nu ce trebuie sa faceti pentru a obtine custodia unica, ci daca sunt motive in prezent pentru a solicita asa ceva in instanta. Dupa parerea mea nu sunt, incercati cel mai bine pentru binele copiilor sa colaborati cu tatal. Poate o consiliere parentala a voastra ca parinti in aceasta perioada dificila de divort nu ar strica.
1;lovirea sau alte violenţe ;2;vătămarea corporală din culpă .

Alte discuții în legătură

Custodie exclusiva amandina20 amandina20 buna ziua.as avea o intrebare,am un copil de 3luni si m-am despartit de tatal lui,nu am fost casatoriti,copilul este pe numele lui si as vrea sa il dau in ... (vezi toată discuția)
Conditii obtinere custodie exclusiva cmutulescu cmutulescu care sunt conditiile pentru a obtine custodia totala asupra copilului in cazul unui divort. (vezi toată discuția)
Custodia totala copil bartmarc bartmarc Sunt mama unui copil de 4 ani, dar sunt plecata in strainate si sunt despartit de sot am trai doar in concubinaj, cum procedez eu am loc de munca aici si vreau ... (vezi toată discuția)