avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... plata contributiilor la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

plata contributiilor la pensie

Lucrez in Italia cu contract in regula ,am in Romania un contract de asigurare sociala care platesc lunar contributia sociala,la salariul minim pe economie.
Intrebarea mea este contributiile ce le platesc in tara sunt in aceasi perioada cu cele din Italia la insumarea lor pentru stabilirea anilor de contributii nu importa ca sunt in aceasi perioada ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:40, 1 Februarie 2015
Nu conteaza ca sunt in aceeasi perioada, veti avea un punct de pensie ai mare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana plecata temporar in strainatate poate incheia un contract de asigurare sociala? Marius Negut Marius Negut Buna seara. Intrebarea este: - o persoana plecata temporar in strainatate poate incheia un contract cu ANOFM(Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma asigur la pensii, sanatate si somaj? Leordeanu Leordeanu Un cetatean care se intoarce in Romania dupa o perioada de lucru in Uniunea Europeana (5 ani)se poate asigura la somaj pana in momentul in care gaseste de ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca in romania Stancu Luminita Stancu Luminita Buna ziua, Fiica mea lucreaza in Emirate cu contract de munca ca stewardeza. Conform regulilor salariale de acolo nu i se opreste din salariu: impozit, ... (vezi toată discuția)