avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire prin telefon mobil
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire prin telefon mobil

Buna. Ce pot face impotriva unui idiot care ma tot suna pe telefonul meu mobil, si debiteaza numai porcarii, agasandu-ma non stop?
Am auzit ceva de filtru de selectie a apelantilor... stiti ceva referitor la asta? Nu imi vine sa imi schimb telefonul mobil.Numarul adica.
Si nu am idee de unde a facut rost de nr.meu. Sunt o persoana serioasa si nu am anturaj dubios.
Mersi de raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: adrian.rosian , utilizator 23:50, 3 Februarie 2010
Exista posibilitatea de a respinge acel numar de telefon.
Va pot indruma cei in a caror retea sunteti.
Rugati un comerciant de telefoane mobile, sa va seteze telefonul pentru respingerea acelui numar de telefon. Poate merita sa achizitionati un nou aparat, daca cel vechi nu permite aceasta setare.
Daca stiti cine este persoana care va hartuieste inaintai o plangere la politie in acest sens.
Cel mai bine ar fi sa formulati plangere la politie si la cererea acesteia firma va oferi informatii despre persoana respectiva sau eventual firma de telefonie la care este abonat.Nu este de neglijat nici propunerea cu modificarea in setari pentru respingerea apelului
Setarile in telefonul mobil se pot face numai daca ai telefon mobil cu sistem de operare symbian. Al meu era un model mai vechi de telefon.
Multumesc de informatii, am rezolvat cu firma de telefonie. O zi buna.

Alte discuții în legătură

Apeluri cu numar ascuns corina_alice corina_alice De mai mult de un an de zile ma confrunt cu o problema care a ajuns sa ma streseze. Primesc apeluri repetate, zilnice, cu numar ascuns atat pe telefonul fix ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)
Apeluri telefonice de la un necunoscut lilianahristova lilianahristova Buna ziua,ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta pentru mine si familia mea si as vrea sa aflu ce as putea face.Un individ suna incontinu,zi-noapte...., ... (vezi toată discuția)