Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

claudiuionescu75 
	    	Utilizator

claudiuionescu75 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 danny20164	                   

Am actiune in instanta pe fond-civil.Mam reprezentat singur pana acum fiind convins ca esto o cauza usoara.Stiu cum s-au petrecut faptele si am crezut ca este ... (vezi toată discuția)
	                    danny20164	                   

Am actiune in instanta pe fond-civil.Mam reprezentat singur pana acum fiind convins ca esto o cauza usoara.Stiu cum s-au petrecut faptele si am crezut ca este ... (vezi toată discuția)

george_ro72_yahoo_com	                   

As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)
	                    george_ro72_yahoo_com	                   

As dori introducerea unei actiuni civile in vederea [b]recuperarii unei datorii de 6200 Euro de la o alta persoana fizica (pe care eu am imprumutat-o); de ... (vezi toată discuția)

mata2	                   

Problema mea am expus-o pe forum la  ... (vezi toată discuția)
	                    mata2	                   

Problema mea am expus-o pe forum la  ... (vezi toată discuția)