avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Contracte cu statul
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Contracte cu statul

Buna seara! De aprox. 3 ani de zile observ( participand volens-nolens)cum o institutie a statului - muzeu celebru, Bucuresti - acorda spatiu din institutie pentru diverse activitati (care au ca idee-geneza fondul muzeului). As dori sa va intreb cum de acest muzeu celebru din Bucuresti acorda aceste spatii unor firme, fara licitatie publica?
Si, daca au un contract de colaborare cu aceste firme (muzeu 50% - firma 50%) - oficial numai intre ei, desigur - este in regula sa colaboreze cu aceste firme? Mentiuni oficiale nu exista.
Iar aici,la subiect,ma refer la acele licitatii publice, obligatorii!
Mentionez ca informatii publice despre asemenea licitatii nu au existat. Iar celebrul muzeu apartine de Ministerul Culturii.
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Descoperire arheologica in pivnita - 7000 de monezi medievale - probleme cu recompensa dariababes8 dariababes8 Buna ziua, Va prezint o speță in ideea ca voi găsi poate un avocat cu care sa colaborez pentru rezolvarea acestei situații sau daca nu măcar un sfat ... (vezi toată discuția)
Este legal din partea unui muzeu, pe motiv ca are expuse tablouri ... carmenstefania carmenstefania este legal din partea unui muzeu , pe motiv ca are expuse tablouri de valoare , sa pretinda vizitatorilor sa deschida si sa verifice continutul , sa vada daca ... (vezi toată discuția)
Probleme - egalizare salarii oanaportar oanaportar Va supun analizei urmatoarele texte de lege, cu rugamintea sa ne ajutati prin a ne lamuri cum trebuie sa se procedeze pentru egalizarea salariilor. - in ... (vezi toată discuția)