avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Certificat de casatorie aflat la judecatorie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Certificat de casatorie aflat la judecatorie

daca un sot initiaza procedura de divort si retrage actiunea de divort inainte de primul termen, dar nu a luat certificatul de casatorie si au trecut aproape 8 luni, celalalt sot cum poate sa ia certificatul de casatorie de la judecatorie?
Ultima modificare: Marți, 3 Februarie 2015
rdumitru2014, utilizator
Cel mai recent răspuns: rdumitru2014 , utilizator 10:27, 4 Februarie 2015
face o cerere si o depune la registratura judecatoriei
multumesc, a depus ieri. interesant ca a primit cererea la registratura (sau cum se numeste ghiseul) dar i-a spus ca normal doar persoana care a initiat divortul poate sa-l ridice.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Februarie 2015
rdumitru2014, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere divort MonicaG MonicaG Buna ziua, Va adresez o intrebare in legatura cu posibilitatea de a divorta pe cale administrativa, conform Legii 202/2010. Asadar, sunt casatorita cu sotul ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord biulian biulian dorim anulare actiunii de divort cu acordul partilor inainte de primul termen. putem face o cerere in acest sens semnata de ambii si depusa doar de unul sau ... (vezi toată discuția)
Unde myrya myrya spuneti-mi va rog la ce birou al tribunalului se depune actiunea de divort,cum se numeste biroul sau camera? multumesc, (vezi toată discuția)