avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amanare pronuntare hotarare judecatoreasca-trebuie sa ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Amanare pronuntare hotarare judecatoreasca-trebuie sa ma prezint la pronuntare?

Am avut termen de judecata, dar pronuntarea s-a amanat cu 10 zile.Sunt obligat sa merg ?Hotararea va fi citita public atunci?Este vorba despre o judecata prin procedura simplificata.Va multumesc.
Nu sunteti obligat sa mergeti intrucat nu veti fi strigat la pronuntare.
Este o procedura la care nu trebuie sa va prezentati intrucat nici nu se intra in sala de judecata de catre completul de judecata.
E bine insa sa depuneti concluzii scrise deoarece daca recunoasteti acuzatia nu este suficient sa nu ajungeti la inchisoare...daca nu va aparati corespunzator pe toata durata procedurii...
Daca aveti avocat angajat se va ocupa el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prezenta la darea sentintei resursesbc resursesbc Vineri am avut un termen de judecata(in materie civila) la care judecatorul a spus ca va pronunta hotararea peste o saptamana. Acest lucru se va face in ... (vezi toată discuția)
Pana la ce data se pot depune concluzii scrise ? oanaportar oanaportar Buna seara ! Bunicul meu a avut un proces cu un teren. Nu a avut avocat. Nu are pensie mica, dar medicamentele ii mananca jumatate din pensie. Luni, ... (vezi toată discuția)
- concluziile scrise - depunere în litigii de muncă bună ziua ... oanaportar oanaportar - Concluziile scrise - depunere în litigii de muncă Bună ziua ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva lămuriri : - până când se pot ... (vezi toată discuția)