avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări Iulian81
                      Utilizator

Iulian81
                      Utilizator                    

Iulian81, utilizator
 Iulian81, utilizator                   
                 nitmar	                   

(4) "Nedepunerea declaratiei fiscale da dreptul organului fiscal sa procedeze la stabilirea din oficiu a obligatiilor fiscale prin estimarea bazei de impunere ... (vezi toată discuția)
	                    nitmar	                   

(4) "Nedepunerea declaratiei fiscale da dreptul organului fiscal sa procedeze la stabilirea din oficiu a obligatiilor fiscale prin estimarea bazei de impunere ... (vezi toată discuția)

iuliana_rosca	                   

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru impozitarea globala trebuie declarate dobanzile la depozite in lei si euro. Va multumesc. (vezi toată discuția)
	                    iuliana_rosca	                   

Buna ziua va rog sa-mi spuneti daca pentru impozitarea globala trebuie declarate dobanzile la depozite in lei si euro. Va multumesc. (vezi toată discuția)

brezan	                   

Sunt persoana fizica, pensionar (1200 lei). In 16.01.2017 am cumparat fonduri mutuale la ING.Bank pe care le-am vandut in 09.02.2017 (dupa 3 saptamani) cu o ... (vezi toată discuția)
	                    brezan	                   

Sunt persoana fizica, pensionar (1200 lei). In 16.01.2017 am cumparat fonduri mutuale la ING.Bank pe care le-am vandut in 09.02.2017 (dupa 3 saptamani) cu o ... (vezi toată discuția)