avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Numele gresit in titlu de proprietate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Numele gresit in titlu de proprietate

buna seara dna/dnul avocat ....o nebunie curata.strabunicul in certificat de deces se numeste mandi(nume) iar pe titlu se numeste mandea iar si pe mostenitor tatal meu il cheama de drept darius cei de la primarie i-au scris marius.....mi-au eliberat primaria 2 adeverite in care specifica greselile facute dar intrebarea mea este daca matusa mea (fiica ei imputernicita)va accepta sa ma despagubeasca e nevoie totusi de rectificare actelor prin tribunal sau pot sa dau o declaratie in fata notarului si atat fara tribunal..multumesc nadia
Cel mai recent răspuns: Adalbert Gabriel Gazdovici , Avocat 23:26, 11 Februarie 2015
declaratie de notorietate cu martori, la notar
Hmmm. Vinovatii de greseala trebuiau sa ceara modificarea titlului si sa-l trimita la comisia judeteana pentru a fi modificat. Dar daca ati ajuns la discutii despre partaj cu matusa eu cred ca nu este nevoie de modificarea titlului de proprietate prin instanta ci doar de intabularea terenurilor pe numele real, dupa care puteti face orice doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire, succesiune nadia34mandea nadia34mandea Buna seara avocati am fost la notar maine imi iau certificatul de mostenitor intre timp matusa mea nu mi-a dat titlul de proprietate(dnul de la primarie mi-a ... (vezi toată discuția)
Greseala unei litere la primarie = probleme ulterioare gigelas gigelas Buna ziua, O persoana a fost trecuta la Registrul Agricol fiindu-i scris numele de famile gresit cu o litera (in loc de \\" O \\" s-a scris \\" A \\" ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere cu numele de familie gresit kriss64 kriss64 Bunica mea, Andrei (Iova -prenumele tatalui) Tana,s-a casatorit cu Constantin (Eftimie- prenumele tatalui) Gheorghe. In urma casatoriei au rezultat doi copii, ... (vezi toată discuția)