avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Acord incetare contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Acord incetare contract de prestari servicii

este corect dpdv juridic si fiscal, ca in urma incetarii unui contract de executie lucrari , sa fie stornata factura emisa si neincasata si ca aceasta sa fie ulterior reemisa pe numele altei societati?

Multumesc frumos celor care au disponibilitatea de a incerca un raspuns.
Cel mai recent răspuns: smart accounting business srl , Contabil 06:40, 16 Februarie 2015
Pai depinde cine a prestat serviciile, daca le-a prestat X, atunci X trebuie sa incaseze, daca le-a prestat Y atunci Y trebuie sa le incaseze. Dvs. ce spuneti de fapt, ca serviciile prestate de X sa fie incasate de Y? Da, se poate si asta, dar nu prin stornare de factura si refacturare, ci prin cesiunea creantei lui X catre Y, astfel incat Y va incasa banii de la Z (cel care trebuie sa plateasca), dar altfel, nu.
multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creanta unei firme preluata de o noua firma robertdrilea robertdrilea Buna ziua, Ma lovesc de urmatoarea situatie: Firma X Srl are o datorie ramasa din 2010. Momentan am aflat ca aceasta firma se afla in procedura de faliment ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii iulie 2010 raduallan raduallan Este vorba despre un contract pentru efectuarea unei lucrari intr-un apartament. Contractul a fost incheiat in data de 25 iunie 2010, data la care a fost ... (vezi toată discuția)
Inregistrare primire bunuri fara plata (prejudiciu) bestb bestb Buna ziua! Am avut un litigiu cu o societate. S-a procedat la incheierea unei intelegeri din care reiese ca soc respectiva isi asuma greselile si - ca ... (vezi toată discuția)