avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... asociatie de proprietari fara comitet executiv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

asociatie de proprietari fara comitet executiv

buna ziua,

Va rog frumos sa imi spuneti daca o asociaie de proprietari e "functionala" daca are in componenta sa un presedinte, 3 cenzori si o persoana care aduna cheltuielile de bloc si se ocupa de plati dar nu e administrator angajat.
LA adunarea generala membrii s-au limitat la a-i alege doar pe acestia fara alt comitet executiv..e suficient?
Ultima modificare: Duminică, 15 Februarie 2015
cospreda, utilizator
Cel mai recent răspuns: gloriajilava , utilizator 17:39, 16 Februarie 2015
Depinde si de marimea asociatiei de proprietari. O asociatie poate avea de la 3 proprietari in sus si in functie de asta si numarul membrilor comitetului variaza.
44 proprietari
Dvs. vreti sa va confirmam sau sa va infirmam ceva, mai ales ca ziceti ca la AG ... membrii nu s-au limitat la a-i alege doar pe acestia fara alt comitet executiv..e suficient?

Adica s-au limitat sau nu, ne puteti lamuri?
Apoi, bine ca v-ai ales trei membri ai comisiei de cenzori. Daca era invers, 3 membri ai com. ex si un singur cenzor, cred ca era super. Acum depinde de cat de mare este as. prop - ca daca sunteti 5 membri de toti, ce sa mai faci?
dar am corectat.."s-au limitat"...
Cand am inceput eu sa scriu, nu era facuta editarea... In fine, am inteles.
Este necesar sa nu va limitati la alegerea unui singur membru al com. ex.
De fapt primul dintre dvs. care ar fi trebuit sa protesteze, ar fi fost monseur presedintele. Nu a facuto, sa-si convoace din nou parohia pentru a mai alege inca doi membri in com. ex. - ca am inteles ca pe dansul l-ati uns direct pe functia de presedinte...

Intocmiti corect PV din care sa reiasa membrii com. ex., comisia de cenzori si perioada mandatata.

Alte discuții în legătură

Cati cenzori poate avea o asociatie de proprietari??? stelutamaria stelutamaria buna ziua tuturor. in L 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari la art. 21 alin.1este prevazut : La adunarea ... (vezi toată discuția)
Demisie presedinte asociatie proprietari/numar minim membri conducere sorindoru sorindoru a) Sunt presedintele asociatiei de proprietari si doresc sa imi depun demisia. Am convocat sedinta generala cu acest subiect. Care sunt pasii pe care ... (vezi toată discuția)
Adunare generala Dana Marin Dana Marin 1. Avem azi adunare generala de alegeri. Unii dintre vecinii mei, cu mare respect pentru orice #-o, spun ca daca nu vine azi majoritatea la AG ca sa fie ... (vezi toată discuția)