avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... facturare servicii it fara contract la baza
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

facturare servicii it fara contract la baza

Buna seara
Am cautat mai mult dar nu am gasit raspunsul la intrebarea mea.
Am urmatoarea situatie : am facturat unei alte firme lunar o valoare fixa ( la care ne-am inteles) in baza unui contract ce urma a fi semnat ulterior, in momentul in care am fi ajuns la un consens asupra clauzelor - sumele facturate de firma mea au fost achitate integral de beneficiar
Din pacate nu ne-am inteles la clauze si am hotarat sa nu mai semnam contractul si sa incheiem colaborarea
La ce ma expun in acest caz?
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: M0t0 , utilizator 22:24, 19 August 2020
La nimic (in principiu), insa pentru siguranta inaintati catre beneficiar o adresa in care specificati faptul ca nu ati ajuns la intelegere, bla, bla, si ca atare incetati orice colaborare, si va exprimati regretul pentru asta, etc, asta asa ca sa fiti acoperiti pentru orice.
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte frumos. M-am linistit :)
Buna ziua,
Inteleg ca trebuie incheiat un contract la orice suma care este mai mare de 250 ron, pentru a putea se face dovada in caz ca este necesar.
As vrea sa stiu daca fara contract la o suma mai mare de 250 ron, am dovezi precum mailuri, convorbiri telefonice, whatasapp etc. pot fi luate in considerare ca si dovezi? Din dovezi se intelege clar incheierea contractului verbal, chiar portiuni unde confirma ca i-am prestat serviciile dar refuza sa faca plata.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa poate face livrare marfa la societate comerciala s.a? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog mult sa ma lamuriti cu privire la urmatoarea speta: Daca o societate comerciala S.A. doreste sa achizitioneze marfa de la PFA trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Obligatoriu contract intre parti martie_2014 martie_2014 In ce lege scrie ca trebuie sa avem contract de vanzare-cumparera cu clienti respectiv furnizori . Va multumesc (vezi toată discuția)
Declaratie monicah monicah Buna ziua,se poate cu o declararie scrisa de mana ne autentificata numai cu 2 martori sa obtii un teren daca proprietarii terenului nu mai sunt de ... (vezi toată discuția)