avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Procedura de atribuire offline cu licitatie deschisa ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Procedura de atribuire offline cu licitatie deschisa CU UN SINGUR OFERTANT

Buna ziua,

In aceasta situatie: "o singura oferta in licitatie deschisa" putem mentine acelasi pret ca in oferta initiala? sau suntem obligati sa aplicam un pas sa inbunatatim oferta?
Multumesc,
AC
Cel mai recent răspuns: mada_dum , utilizator 14:39, 17 Februarie 2015
" În cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul fazei de licitaţie electronică elementele ofertei care fac obiectul procesului repetitiv, la stabilirea clasamentului final este luată în considerare oferta depusă de către acesta anterior desfăşurării acestei faze, introdusă în prealabil în SEAP de autoritatea contractantă."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie si interpretare art.44 hg 1660/2006 melcsy melcsy si daca in FDA scrie ca In cazul în care ofertantul declarat admis şi înregistrat în SEAP nu modifică în cadrul unei runde a licitaţiei electronice ... (vezi toată discuția)
Licitatie cu faza finala electronica offline melcsy melcsy 1.va rugam sa-mi precizati la o asemnea faza se poate mari oferta precedenta data la faza normala sau numai se poate imbunatati. 2. este obligatoriu ... (vezi toată discuția)