avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract in participatiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract in participatiune


Pentru participarea la o licitatie achizitorul a permis asociere operatorilor economici.

Se pune problema daca doua cabinete individual de psihologie se pot asocia in participatiune pentru depunerea unei oferte comune, avand in vedere ca potrivit Legii 213/2004 formele de exercitare ale profesiei de psiholog sunt cabinet individual, cabinet asociat sau societate civila comeriala.

Cabinetul individual de psihologie nu are personalitate juridica.

Se aplica prevederile de mai jos?

Asocierea in participatie poate interveni numai intre persoane fizice sau/si juridice. Sunt deci excluse participarea asocierilor si a societatilor simple fara personalitate juridica.


Va rog sa imi oferiti un raspuns in acest sens.

Cel mai recent răspuns: Roxana1678 , utilizator 12:31, 18 Februarie 2015
Rectificare:
formele de exercitate sunt cabinet individual, cabinet asociat sau societate civila profesionala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere cabinet psihologic cci1967 cci1967 pot deschide un cabinet psihologic intr-un apartament cu trei camere care este al meu,cum trebuie sa procedez ,ce acte imi sunt necesare ,cat costa si cat ... (vezi toată discuția)
Doresc să deschid un cabinet de psihologie. Maria Sidonia Maria Sidonia Bună seara, Doresc să deschid un cabinet de psihologie și mă gândesc să optez pentru Întreprindere individuală (II) în loc de PFA. Îmi spuneți, ... (vezi toată discuția)
Pentru un psiholog: pfa sau cabinet individual de psihologie? vasi2017 vasi2017 Care dintre cele 2 forme juridice este mai avantajoasa contabil si fiscal pentru un psiholog? Multumesc anticipat pentru raspuns. (vezi toată discuția)