avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chitanta de mana ptr un teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chitanta de mana ptr un teren intravilan

Am cumparat in aprilie 2014 cu chitanta de mana si cu 2 martori un teren intravilan ..Nu am reusit nici acum sa merg la notar ptr a incheia un contract de vanzare cumparare ..Vanzatorul find un consumator mare de alcool a terminat bani si se gandeste ca sa mai incerce si la alti sa vanda acel teren ..El motivand ca nu mai este de acord cu acea chitanta de mana ..Ce se poate intampla ,,pot pierde acel teren Intentionez sa vb cu un avocat ..
Cel mai recent răspuns: Marius Negut , Consilier juridic 22:32, 18 Februarie 2015
Puteti face o cerere catre judecatorie,ca in urma acordului de vanzare cumparare ,incheiat intre d-voastra si vanzator ,sa emita titlu de proprietate pentru d-voastra ca si cumparator,dovedind cu inceputul de dovada scrisa (chitanta incheiata sub semnatura privata) si cu martorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vinzare cumparare pizinnini pizinnini Se poate anula niste contracte de vinzare cumparare incheiate intre anii 1948-1972 daca se dovedeste ca nu au semnat martorii respectivi ? (vezi toată discuția)
Chitanþã de mânã vânzare-cumpãrare autoturism pentru piese Steli Brincoveanu Steli Brincoveanu Am nevoie de un model de chitanţă de mână încheiată între vânzătorul şi cumpărătorul unui autoturism radiat,cumpărat pt.piese.Eu am făcut o ... (vezi toată discuția)
Terenuri mariusica28 mariusica28 Buna ziua. As dori un raspuns daca se poate la cateva intrebari. In 1997 am cumparat de la persoana A, in baza unei chitante de mana, un teren intravilan cu ... (vezi toată discuția)