avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Credit la banca pentru pensionari pe caz de boala care ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Credit la banca pentru pensionari pe caz de boala care au ca singur venit acea pensie cu revizuire anuala

Buna ziua. Doresc sa fac un credit la banca. Eu am ca singur venit o pensie de boala cu revizuire anuala. Am intrebat la ING, Banca Romaneasca si Raiffeisen, fara a primi raspuns favorabil. Stiti vreo alta banca care acorda credite pentru persoane aflate in situatia mea. Va multumesc.
IFN-urile. Dar nu va sfatuiesc. Dobanzile sunt foarte mari, si nici nu cred ca veniturile pe care le obtineti va dau posibilitatea sa suportati niste rate.
Va multumesc.
Nici o sansa ... Am incercat la ... toate bancile si ... am fost refuzat ... Nu se acorda credit nici macar pt. cei cu pensie de boala ... fara perioda de reviziure (definitiva). Asa ca ...
Imprumut 3000ron

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lg.448/2006 art.27(1) madiciocan madiciocan Sint pensionar de boala in grad de handicap accentuat si abia am descoperit Art.27 (1) din Lg. 448/2006. Proasta comunicare a institutiei abilitate cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa contractez un credit pe un an eder eder Buna ziua. Sunt pensionat medical, deci nu am pensie definitiva, ci revizuibila, urmatoarea reviziure fiind in iulie 2015. Doresc sa fac un imprumut de circa ... (vezi toată discuția)
Mai multe executări silite Sorin1122 Sorin1122 Buna ziua, Situatia sta în felul următor. Totul a început acum 3 ani și ceva, la o jumatate de am după ce m-am angajat. Intr-o luna am avut nevoie ... (vezi toată discuția)