avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperari prescrieri banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperari prescrieri banca

Buna ziua am luat un credit de nevoi personale in 2007. in luna 11 2007 am plătit ultima rata de atunci nu ma dat nimeni in judecata sau sami opresca din apar mi tot venit notificari de la firma de recuperari,as dori sa va intreb sa prescris vedeţiul meu sau nu ai dacă ma mai pot să in judecata pentru recuperarea lui sau sami facă opriri pe salar? Multumesc
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 07:11, 23 Februarie 2015
nu s-a prescris
Dar ce se poate intampla dacă nu mai platesc nu am nimic pe numele meu si cand sar prescrie datoria?

De unde stiti si santeti atat de sigur?Argumentati va rog!Pt. Gicu
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
doru533, utilizator
Pai au trecut 7 ani de la ultima rata platita si nu am imobile bunuri pe nu mele meu ultima instintare mia venit de la firma de recuperari luna trecuta pt a ma instinta ca ma vor da in judecata daca nu platesc integral creditul pe mine mar interesa dupa cat timp se prescrie o datoria
doru533 a scris:

De unde stiti si santeti atat de sigur?Argumentati va rog!Pt. Gicu

din primul mesaj, așa îmbârligat cum este, rezultă că micutu1979 a primit notificări. un credit nu se prescrie prin neplata ratelor, ci prin acțiunile care se fac în legătură cu acel credit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorie nelutza nelutza Am 2 credite de nevoi personale luate in 2007 .Unul in valoare de 4500de ron si altul de 7000 de ron .Pana in 2010 am platit la unul dintre el ramanand doar ... (vezi toată discuția)
Prescriptie Melanka Melanka Buna ziua!!As dori sa stiu daca am un credit la care am achitat ratele 2 ani de zile iar dupa aceasta nu am mai avut posibilitate financiara sa rambursez iar ... (vezi toată discuția)
Prescriptie credit sumer2013 sumer2013 In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale. In martie 2009 dupa pierderea locului de munca am platit ultima rata lunara. In februarie 2010 am ... (vezi toată discuția)