avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 682 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Referitor la cupoanele de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Referitor la cupoanele de pensie

Bună, Am rugămintea sa-mi spuneti unde trebuie sa fac o cerere pentru a primi cuponul de pensie la noua adresa de domiciliu. Pana in anul 2013 am locuit in Botosani iar din 2013 pana in prezent locuiesc in judetul Timis iar cupoanele le primesc la Botosani.
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 22:15, 19 Februarie 2015
Trebuie sa va faceti domiciliul stabil in Timis, apoi cu copie dupa buletin si dupa un cupon de pensie, faceti o cerere catre Casa de Pensii Botosani pt. a va transfera dosarul in Timis. Timp de 3 luni primiti pensia de la Botosani, apoi primiti o noua decizie de la Timis si veti primi pensia si cuponul de le Timis.
Daca nu va faceti domiciliul stabil in Timis nu primiti cupoanele in Timis.
Dvs aveati obligatia de a anunta Casa de Pensii Botosani de schimbarea domiciliului ( in termen de 15 zile de la schimbare)
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
Gabi50, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cupon pensie zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu cum pot primi cuponul de pensie daca am schimbat adresa de domiciliu in alt judet,respectiv am flotant in alt oras si alt judet! Va multumesc! (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)