avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice-data incheiere acord-cadru
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice-data incheiere acord-cadru

Daca printr-un Caiet de sarcini la a procedura de cerere de ofertă pentru atribuirea unui acord cadru de furnizare gaza neturale (caiet de sarcini publicat în SEAP, împreună cu întrega documentație de atribuire) s-a prevăzut că tremenul pentru previzionat pentru încheierea acordului cadru și a primului contract subsecvent este 01.04.2015, se poate încheia acordul cadru începând cu data de 01.03.2015. Precizez: - perioada acordului cadru este de 12 luni
- estimarea valorii acordului cadru și a contractului subsecvent s-a făcut prin luarea în considerare numai a consumului previzionat pentru lunile aprilie 2015 ....................... martie 2016.
Părerea mea este că nu se poate încheia mai repede de 01.04.2015 având în vedere:- pe de o parte că data prevăzută în caietul de sarcini și publicată în SEAP
- iar pe de altă parte că estimarea s-a făcut fără luarea în considerare a consumului pentru martie 2015.
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 11:42, 25 Februarie 2015
Parerea dvs. mi se pare corecta, un control ulterior va interpreta ca estimarea dvs. nu a fost efectuata corect si a dus la distorsionarea concurentei.
Daca este f.f.urgent, ati putea face o NFPA pentru 01.03 - 01.04.2015, pentru a nu ramane descoperiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raport anual anrmap 2011 D_alina D_alina Buna ziua! Anul trecut am atribuit prin SEAP in acord cadru de furnizare, in urma caruia am incheiat 2 contracte subsecvente. Valoarea acestor contracte am ... (vezi toată discuția)
Pret licitatie criptat eronat !!! dcarmen dcarmen Rog mult lamuriri. In urma unei licitatii online, s-au atasat toate actele solicitate cf caiet de sarcini, insa la rubrica din SEAP - la oferta financiara s-a ... (vezi toată discuția)
Acord cadru Grigore Carmen Grigore Carmen Care este procedura de reofertare pe acord-cadru? Va multumesc... (vezi toată discuția)