avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cesiune parti sociale
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cesiune parti sociale

Buna ziua. Vreau sa renunt la o firma si sa fac o cesiune de parti sociale. Ce implicatii are acest proces. Ce demersuri trebuie sa fac? Trebuie in mod obligatoriu sa vina cei de la finante in control? Multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 16:51, 26 Februarie 2015
Pentru o simpla cesiune de parti sociale nu trebuie sa va faceti probleme, mai ales daca firma nu are datorii la stat sau terti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune parti sociale elena claudia ianasi elena claudia ianasi Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema: am o firma -SRL - cu trei asociati. Unul dintre ei vrea sa cesioneze partile sociale unui ... (vezi toată discuția)
Acte srl danmarianpopescu danmarianpopescu Detin un SRL in judetul Ilfov caruia doresc sa ii schimb sediul social in Bucuresti Saptamana aceasta trebuieste sa fac un contract de preluare a unui spatiu ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare srl anamariacelik anamariacelik care sunt pasii de parcurs pentru a vinde un SRL? ma intereseaza pentru ca un anume asociat la firma x a vandut firma (SRL),intocmind un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)