avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Magazin Online cea mai favorabila varianta!
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Magazin Online cea mai favorabila varianta!

Buna seara,
As fi interesat pentru un magazin online in care o sa se vanda lucruri handmade, ce varianta fiscala ar fi mai avantajoasa?
Am citit multe pe aici pe internet dar nimic concret, asa ca as dori sa spun pe scurt ceea ce se doreste sa se faca.
Pe baza unui certificat acreditat de mestesuguri, se vrea dezvoltarea acestei activitati, adica creearea de diferite obiecte artizanale acasa si vinzarea lor printr-o platforma online proprie, care e in curs de creeare si daca lucrurile incep sa functioneze bine, am dori sa achizitionam obiecte create si de alti mestesugari, pe care sa le revindem apoi(problema e ca nu toti cei care fac astfel de obiecte au forme juridice de a putea vinde)!
Nu m-ar interesa ceva foarte complicat sa fie cat mai simplu dar legal, sa putem achizitiona sa putem revinde sa platim taxele si sa fie in regula din punct de vedere fiscal, nu o sa existe angajati, totul o sa fie sustinut si dezvoltat de 1 sau 2 persoane.

O sa existe cheltuieli de materiale, intretinere site si cam atat intr-o prima faza aboi binenteles achizionare de alte obiecte pentru revanzare.
Ca si idee m-ar interesa ceva in gen norma de venit sa se plateasca impozit fix pe an si Cass daca aceasta norma daca norma n-ar fi prea mare, dar nu stiu daca este sau nu cea mai convenabila varianta!?

Daca e nevoie mai mentionez ca activitatea e intr-o zona defavorizata desi asta nu cred ca ajuta la ceva...

Alte discuții în legătură

Carnet mestesugar andrea82 andrea82 Confectionez bijuterii handmade si detin un carnet de mestesugar pe care il vizez anual la asociatie si cotizez cu o suma anuala. Intrebarea mea este cu un ... (vezi toată discuția)
De ce am nevoie pentru confectionarea si comercializarea produselor de artizanat danyab danyab Buna seara, am o pasiune pentru confectionarea produselor de artizanat si de ceva timp m-am gandit sa transform totul intr-o mica afacere. Mentionez ca nu am ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vc auto ioanpetean ioanpetean acum 4 ani am vindud o masina cu act de mina fara certificat fiscal, cu conditia de a perfecte actele in decurs de 1an dupa vinzare persoana nu a mai fost de ... (vezi toată discuția)