pe 28 martie anul acesta am plecat din aeroportul otopeni bucuresti catre dortmund germania si am cumparat fara sa stiu ca risc amenda 4 cartuse de tigari (800 tigarete) din duty free-ul din aeroport, cand am ajuns in dortmund cei de la vama au vazut punga de duty free si mau dus la control, miau confiscat 500 de tigari si mai amendat 80 euro , intrebarea mea este daca au procedat corect ? anul trecut am intrebat in dortmund la ghiseul de informatii si cei de acolo mi-au spus ca am voie 4 cartuse , acesta a fost si motivul pentru care am luat atatea , mentionez ca nu le-am avut ascunse si pe bonul din duty free scrie numele meu si destinatia , nu trebuiau sa imi spuna cei dint duty free ca nu am voie ?
Contrabanda tigari
Brebenelm
In data de 06.05.2018 am venit din Republica Moldova in Romania. La magazinul duty free din vama am cumparat impreuna cu sotia mea doua cartuse de tigari (cate ... (vezi toată discuția)
Abuz in vama bors??
emanuellen
Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)