avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ridicarea masinilor parcate
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ridicarea masinilor parcate

in data de 05.03.2015 mi-a fost ridicat autoturismul parcat in sec 6.doresc sa stiu daca acest lucru este ilegal. deoarece am inteles ca instanta a hotarat" anularea Hotararii Consiliului Local al Sectorului 6 nr. 4/2010, în ceea ce privește Anexa 2 la aceasta, reprezentând Regulamentul privind procedura de ridicare, transport, depozitarea în spatii amenajate și eliberarea vehiculelor stationate neregulamentar pe domeniul public al Sectorului 6 al Municipiului București. In cazul in care aceasta hotarare este valabila , va rog sa ma indrumati unde sa reclam acest abuz! mentionez ca pt a mi se elibera autoturismul , am achitat suma de 677.32ron , am fost obligata sa semnez o dispozitie de ridicare eliberat de catre "directia generala politie locala "si un pv eliberat de Consiliu Local Sec 6! pt suma achitata , am primit o factura eliberata de un SRL
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:36, 6 Martie 2015
Intrati pe pagina maestrul Gh. Piperea. D-sa s-a ,,razboit" si a castigat
[ link extern ] /
Sentinta o gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Ridicarea masinilor parcate neregulamentar poate fi considerata furt? ContSters90444 ContSters90444 Buna ziua, Vineri seara cu greu am gasit un loc unde am putut lasa masina. Am oprit chiar in dreptul indicatorului \"oprirea interzisa\" ,in fata altor 20 ... (vezi toată discuția)
Ridicarea masinilor ilegala in sectorul 6 constantinghita60 constantinghita60 Buna ziua,sunt interesat de numarul DECIZIEI prin care Tribunalul Bucuresti a hotarit ca ridicarea masinilor din sectorul 6 este ilegala si a anulat HCL si a ... (vezi toată discuția)