avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Flagrant
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Flagrant

Am 4 ani cu executare si mai am un dosar care inca nu a fost trimis inca in instanta daca ii fac un flagrant unei persoane ptr nu a trimite dosaru e posibil ca instanta sa imi scada din pedeapsa care o am de executat
Cel mai recent răspuns: bianca11 , utilizator 17:37, 12 Martie 2015
instanta va poate reduce din pedeapsa in masura in care de exemplu recunoasteti fapta sau aveti circumstante antenuate sau daca ati colaborati cu organele de politie, ati realizat un denunt etc. Sunt mai multe modalitati prin care puteti beneficia de reducerea pedepsei care oricum se va conto[i cu cea pe care o aveti, de 4 ani cu executare.
Cei 4 ani vor ramane si mi se va adauga spor din cealata pedeapsa ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt calificat RazvanAma RazvanAma Buna seara , in noiembrie 2010 eu impreuna cu un prieten am sustras 140 litri de motorina dintr-un tir, acum sunt trimis in judecata. As dori sa stiu ce ... (vezi toată discuția)
Conducere fara permis carpov carpov buna ziua am si o intrebare cu privire la pedepsele care se aplica celor ce nu isi vad de treaba lor:acum 4 ani am fost prins de organele de politie langa o ... (vezi toată discuția)
Calculare pedeapsa fapte multiple robomax robomax recent dupa ce am avut o problema am intampinat inca una. daca am de exemplu 5 fape.mi se da pedeapsa cea mai mare plus o treime din total? daca recunosc ... (vezi toată discuția)