Tatal meu a murit in urma cu trei zile....nu am avut o legatura prea stransa cu el,parintii mei fiind divortati..si fiecare s-a casatorit la randul lui.Eu nu stiu mare lucru despre el.Cum as putea afla daca detine propietati pe numele lui,propietati care mi-ar revine mie in urma decesului lui?
Adresati-va unui birou notarial de la ultimul domiciliu al defunctului si solicitati dezbaterea succesiunii. Deoarece tatal d-voastra s-a recasatorit fiti foarte atenta la orice act de ,,buna intelegere" pe care vi-l propune sotia defunctului. Asistența unui avocat ar reduce sansele de a fi trasa pe sfoara.
Fiind vorba despre o situatie cu un potential ridicat de conflict in viitor (m-as bucura sa gresesc!), puteti cere notarului efectuarea unui inventar al bunurilor succesorale.
Va sfatuiesc sa va miscati repede, astfel veti bloca orice manevra prin care se urmareste sa fiti fraudata de catre sotia defunctului.
Daca doriti mai multe detalii, va pot trimite un mesaj privat.
multumesc....Si da as dori mai multe detalii despre acest subiect intr-un mesaj privat
nu am semnat nici un act si nici nu ama de gand dar s-ar putea sa aiba din casa niste copii de pe certificatul meu de nastere si dupa buletin(ar ajuta-o cu ceva)
Succesiune
nexus101
Buna ziua.Ma confrunt cu urmatoarea situatie si as dori sa aflu mai multe detalii daca se poate:
-in urma cu 3 ani bunicul meu a decedat,ramanand in urma ... (vezi toată discuția)