avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plasare locuri de munca in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plasare locuri de munca in strainatate

vreau sa verific daca se poate sa nu iau o 'teapa'cu firma care se ocupa cu plasare locuri de munca in strainatate,deoarece cere o taxa de 490 de lei pt a pleca,in ideea lor de ati ocupa locul de munca si de a fi siguri ca te duci si nui 'incurci' pentru ca ei spun ca au mai fost cazuri in care nu sau mai prezentat si nu si-au putut onora prin contract numarul de persoane stabilit.Dar ar mai fi o problema,nu gasesc nimic referitor despre ea la ITM Arad.Ma puteti sfatui ce sa fac
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Martie 2015
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:57, 14 Martie 2015
Pentru a preîntâmpina eventuale situaţii neplăcute şi pentru a evita firme ce nu respectă prevederile legale, în momentul în care decideţi să apelaţi la un agent de ocupare a forţei de muncă solicitaţi la inspectoratul teritorial de muncă în raza căruia îşi are sediul agentul, în temeiul prevederilor Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, informaţii cu privire la îndeplinirea obligaţiei de înregistrare, la activitatea de intermediere propriu-zisă desfăşurată şi informaţii despre firmele care nu mai desfăşoară activitatea de selecţie şi plasare forţă de muncă.

In spetra, daca societate nu este inregistrata la ITM, atunci puteti sarenuntati la serviciile acesteia .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Verificare angajat de plasare forta de munca in germania gabrielsolon gabrielsolon vreu sa verific un angajat pe nume faur dan care este din timisoara si se ocupa cu plasare forta de munca in germania in flensburg e o persoana serioasa cum sa ... (vezi toată discuția)
Cum verific o firma care face contracte pt munca in anglia? toto-banderas toto-banderas baiatul meu a semnat un contract cu firma FOCUS INVEST RECRUITMENT pt munca in Anglia.Pe net multi se vaita ca au luat teapa,li s-au luat banii 500-600lei si ... (vezi toată discuția)
Intermediere forta de munca crocoi crocoi am semnat un contract de mediere cu o firma din brasov ptr a pleca la munca in germania,ei au mintit ca se pleaca in 2saptamini maxim si atrecut 1 luna si ... (vezi toată discuția)