Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ipoteca cont bancar

Buna ziua.Ma confrunt cu o problema care consta in faptul ca din pricina unui
card de cumparaturi la care ar fi trebuit sa achit 100 Ron lunar si care a intrat pe -10 ron am trecut la un alt tarif adica 400 ron.Aceasta suma nu am putut sa o achit lunar deoarece mai aveam un credit de nevoi personale.Acum au fost declarate si cardul si creditul anticipat si a intrat pe fir o firma de recuperare.Problema este ca mi-a fost oprit tot salariul pe ultimele 2 luni iar cand am fost la banca mi-au zis ca imi fac un credit de restructurare cu datoria si imi vor da cele 2 salarii inapoi.Azi cand am sunat pentru ca nu primisem un raspuns mi-au zis ca nu mai pot sa imi dea banii inapoi.Intrebare este au voie sa imi opreasca tot salariul.Adica legea permite asa ceva?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 18:23, 20 Martie 2015
Nu, nu au dreptul sa va retina tot salariul!
Dar ce puteti face?! Nimic, pt. ca nu va baga-n seama, nu stau de vorba cu d-voastra!
Solutia este sa mergeti cu avocatul peste ei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns ... alxx12344 alxx12344 Buna ziua, am o intrebare referitoare la termenul de raspuns al bancilor, daca exista asa ceva. Am facut la o banca o cerere pentru restructurarea unui card. ... (vezi toată discuția)
Ce abuzuri comit firmele de recuperare creante? katalyn84 katalyn84 Am facut o descoperire de card pe 3 salarii la BRD prin 2004-2005 ,de atunci am folosit si acoperit suma disponibila de 2 ori pana 2012. La ultima descoperire ... (vezi toată discuția)
Problema cu cardul de cumparaturi mariaandreia mariaandreia Buna ziua . Am o problema care nu i gasesc explicatie si nici cei care sunt in masura nu mi au dat. In aprilie 2012 am activat un card de cumparaturi de 4170. ... (vezi toată discuția)